söndag 26 juni 2011

Midsommarafton

Midsommar var skoj, först åt vi hemma hos Annelie, midsommarmat och sen en god jordgubbstårta jag gjort, nöjd! :-).

IMG_1412Yummy tårta!!!! MHMMMMM…..

Sen begav vi oss till Möllan o hade kul och pratade en massa, bra stämning o allt sen bestämde vi oss efter någon timme att vi skulle bege oss vidare men tyvärr kom vi inte direkt till något ställe som vi tänkt oss utan vi kom väl till ett ställe med lite fyllehundar o så. Men vi stannade där en liten stund men sen började folk röra sig hemåt så då gjorde vi också de, jag hade erbjudit min soffa till en vän och de slutade minst sagt i katastrof…

IMG_1440 Coola Ullis i mitt kamerafodral, eller med de på huvudet, hon får ju inte direkt plats i den, haha.

IMG_1443Söta Mattias i en liten rosett i håret, hihi.

Tillbaka till vännen som fick sova över (nämner inga namn men personen vet ju vem dem är så), vi tog bussen från Malmö 01.25, började med att när vi kom till busstationen o bussen precis skulle köra där ifrån så sa denna person att den behövde spy dock hade bussen redan börjat köra så denna personen spydde på bussen, väldigt skoj.
När vi kommer hem till mig så går personen o lägger sig så märker jag att denna går upp efter en stund och går in på toaletten, mamma märker också det och när personen gått o lagt sig igen går mamma upp o kollar, går rakt i spya för de är helt mörkt.. KUL. Så vi var uppe till 4-tiden och torkar upp efter denna personen, tack.
Säger till dagen efter och denna personen ber om ursäkt men säger att man inte vet någon gräns när man inte blir bakis, då blir jag arg för såklart har man ändå en gräns, det är bara en lame ursäkt för att få supa mycket!!

Behövde skriva av mig de, haha.. Men trevligt hade jag innan allt detta, tack för kvällen allihopa!

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig kväll, jag hade jätte roligt :D

    SvaraRadera